Fisk mer. Tvil mindre.

Spar drivstoff og gå rett på fisken. Med Catchwise sin database basert på 20 år med fangstdata og værforhold, har vi allerede markert de beste spottene.
– Målet vårt er å bli yr.no for fiskeri, en slags værmelding for hvilke områder det er størst sjanse for å få fisk av en bestemt art.– Målet vårt er å bli yr.no for fiskeri, en slags værmelding for hvilke områder det er størst sjanse for å få fisk av en bestemt art.Catchwise omtalt av NCC for beste løsning ved prediksjon av fangst med AICatchwise vinner FishAI: Sustainable Commercial Fishing Competition 2022

Se hvor andre får fisk

Vi bruker maskinlæring til å identifisere halene til fartøyene rundt deg. Vi henter også ut de mest relevante områdene denne uken basert på 20 år med historisk fangst- og værdata.

Visualiser fangst over tid

Planlegg fiskeriet ditt frem i tid ved å analysere fangst på historisk gode områder. Legg bort notatboken - vi har lagt til månefase, plankton, bunntemperatur og flere faktorer på alle halene.

Kartlag for fiskeri

Havbunn, strømmer, temperaturer og mye, mye mer. Vi har samlet alt du trenger for å planlegge fiskeriet ditt på ett sted. Du har full oversikt over feltet med Satelitt AIS og slepestreker.

Hva brukerene sier

Hør fra noen av brukerene våre om hvilken verdi de får fra tjenesten.

Økt fiskerieffektivitet for et mer bærekraftig fiske 🦭

Vi vil at alle norske rederier skal ha tilgang på verdien og innsikten fra havdata, uten at du skal trenge å hyre en analytiker.

Catchwise reduserer tid brukt på å lete etter fisk
- mer fangst for mindre drivstoff.

Lønnsomt for rederiene. Bra for miljøet.