Fangstvisualisering

Oppdag en ny dimensjon i fiskeriet med Catchwise sin Fangstvisualisering. Se tilbake i tid, uke etter uke, og transformér historiske fangstdata til innsikt for fremtiden.
Dykk inn i historien
Koble fortidens fangstsuksesser til fremtidens potensiale. Fangsthistorikk fra fartøy over 15 meter siden 2011. Finn skjulte mønstre og trender fra fortiden for å informere fremtiden.
Smart kombinasjon av data
Fangstdata kombinert med informasjon om havtemperatur, saltnivå, månefase og vind gir deg en overlegen oversikt og forståelse.
Fra data til handling
Kunnskap er makt, spesielt når det gjelder fiskeri. Fangstvisualisering gir deg den informasjonen du trenger for å ta velinformerte beslutninger basert på pålitelige data.

Effektiviser fisketuren.

Reduser tid brukt på leting og unødvendige drivstoffkostnader. Fangstvisualisering bidrar til å gjøre fisketurene dine mer effektive, slik at du kan fokusere på det du gjør best - å fiske.

Kombinert data. Overlegen innsikt.

Kombinasjonen av fangstdata med havtemperatur, saltnivå, månefase og vindinformasjon gir en integrert og omfattende forståelse av fiskeriet. Med disse kraftige dataene kan du ta mer informerte beslutninger og optimalisere fangststrategiene dine.
Detaljert havbunn

Lær. Optimaliser. Repeter.

Fangstvisualisering gir deg nøkkelen til kontinuerlig forbedring. Lær av historien for å optimalisere fremtidig fangst.