18. april 2024

La oss løfte fiskeribransjen!

Kunne du ha tenkt deg en sommerjobb i en av Norges mest spennende startups, innen fiskeriteknologi? Å jobbe tett på entreprenører i starten av å revolusjonere en industri?
Nå ser vi etter smarte og drevne hoder som vil bygge strategi og analyse i team for å hjelpe fiskerinæringen med å bli mye mer effektiv og bærekraftig!

Om dette er deg, send CV, karakterutskrift og hvorfor du er rette person for jobben til heisann@catchwise.no

Skrevet av

Ludvig Løddesøl

tastatur

Business Analyst

Vi er på utkikk etter en business analyst som har lyst på kanskje Norges kuleste sommerjobb innen fiskeri og teknologi!

🎯 Catchwise sin visjon

Visste du at det er nesten 100 norske fiskefartøyer som hver fisker for over 100 millioner kroner i året, og ca 40% av utgiftene deres drivstoff? At fisk er Norges nest største eksportvare, og vi fisker mest i Europa? At ⅓ av verdens befolkning sitt hovedprotein er fisk? At vi er den perfekte nasjonen til å hjelpe verden mot et mer bærekraftig fiskeri?

Catchwise er på et oppdrag for å revolusjonere fiskerinæringen ved å digitalisere og gi handlekraftig innsikt til fiskere. Målet vårt er å gi kapteiner mulighet til å optimalisere fangsten sin, møte kvoter mer effektivt og redusere drivstofforbruket – samtidig som de bidrar til en sunnere planet ved å minimere karbonutslipp og overfiske.

🤝 Hvem du skal jobbe med

Du vil være på startup-kontoret vårt i Oslo sentrum, og jobbe med vår CFO sammen med resten av teamet av data scientists, AI-ingeniører, growth hackere og andre sommer-interns. Før Catchwise, har founder-teamet jobbet i noen av de beste firmaene som Norge har å tilby, som McKinsey, Schibsted, Norges Bank, Oda og Otovo.

🫡 Hva du skal gjøre

Som Business Analyst i Catchwise vil du bidra til å etablere partnerskap, drive vekst, identifisere potensielle nye markeder og gjennomføre andre strategiske analyser.

Dine ansvarsområder inkluderer:
 • Strukturere tvetydige problemer og eksekvere for å løse dem
 • Arbeide effektivt med CFO og et multi-disiplinert team
 • Skape nøkkelinnsikt og analyser for å informere Catchwises strategiske beslutninger som bransjetrender, markedsdynamikk og konkurranselandskap for å identifisere nye muligheter og potensielle trusler
 • I noen tilfeller vil du bli bedt om å reise til våre brukere
 • Bonus om du kan jobbe deltid etter sommeren

👔 Kvalifikasjoner

Vi ser først og fremst etter noen med følgende profil:

 • Holder på med en bachelor- eller mastergrad i Business eller liknende. Bonus med doble/komplekse grader med f.eks. marinbiologi, programvare og ingeniørfag
 • Har hatt relevant praksis/arbeid tidligere
 • Interessert i start-up, software og strategi (bonus: fiskeri / maritim)
 • Evne til å drive en uavhengig arbeidsstrøm i sammenheng med Catchwise sin bredere strategi
 • Evne til å bryte ned og løse problemer gjennom kvantitativ tenkning og analyse
 • Er god på et eller annet - fortell oss hva!

Hvis du tror du og Catchwise kan passe godt til tross for kvalifikasjonene ovenfor, vennligst ta kontakt - vi vil gjerne høre fra deg! CV og litt informasjon om deg selv kan sendes til heisann@catchwise.no.